fb

Møbler, interiør og kunstgalleri

Sammen forvandler vi din bolig til din drøm
Møbler, interiør og kunstgalleri

Skap et hjem med tekstiler og spennende tapeter

Hos oss kan du finne et stort utvalg av ulike tekstiler og spennende tapeter til ditt hjem. Deilige og myke pledd, pynteputer i et stort utvalg ulike mønster, kvaliteter og farger, vakre gulvtepper i myk og dempende tekstil og ikke minst vaskbare putetrekk i alle stoler og sofaer. 

Gardiner, sitteputer og tapeter er det vår gode samarbeidspartner Monika Aas, Mo Interiør AS som står for. Hun drev tidligere interiørbutikken MOWE i Tønsberg, men har nå satset på tekstil og tapet, og har et tett og godt partnerskap med oss. I tillegg til tekstil og dekor, leverer hun også solskjerming av svært høy kvalitet og med et moderne og lekkert design.

Et hjem er ikke bare et sted der du skal oppbevare deg når du ikke er på jobb. Det skal være et sted der du kan tilbringe viktig tid med familie og venner, invitere bekjente på besøk, dyrke interesser, finne inspirasjon og samle energi. For å oppnå dette er det viktig å skape en atmosfære som gir deg det du trenger.
Møbler, interiør og kunstgalleri

Form og dekor

Ulike former og fasonger er viktig for å bryte opp det som kan bli et ensformig og stramt utseende på interiøret. Spennende skulpturer, dekorative lamper eller stilige blomstervaser kan være med på å skape et levende innemiljø. 

Grønne planter kan også bidra til å skape et mer spennende og friskt inntrykk i din bolig. Dersom du tenker for deg selv at dette krever mer vedlikehold og tid enn du har tilgjengelig, kan vi betrygge deg med at de vi selger til våre kunder er kunstige. Vi tilbyr naturtro planter med lite til ingen vedlikeholdskrav, som kan brukes både inne og ute. 

Vi har også andre spennende blomster og planter som du kan dekorere ditt hjem med. Hele vårt utvalg kan du finne i vårt showroom i Tønsberg. Her finner du også et stort utvalg av duftlys som skaper en god stemning i boligen din, samt annen dekor som dekorfat og kunstverk du kan henge på veggen. 

Møbler, interiør og kunstgalleri

Komplette løsninger for bad og kjøkken

Vår kjøkkentegner har lang erfaring fra bransjen og er godt kjent med behovene man har i hverdagen. Enten du har en stor familie, elsker å lage mat og kan stå på kjøkkenet i timesvis, eller du bare ønsker et helt enkelt design med praktiske løsninger, finner vi drømmekjøkkenet ditt sammen. 

Vi har direkte kontakt med fabrikken, og kan dermed lage kjøkkenløsninger med spesialtilpassede mål som passer ditt hjem. Dette gjelder selvsagt også for innredning i skap, skuffer og med integrering av hvitevarer. 

Hos oss kan du velge fra et stort spekter av farger og flere ulike design. Dermed kan du skape ditt helt spesielle uttrykk som komplimenterer ditt hjem. 

Vår prosess

Befaring i ditt hjem

Denne befaringen er alltid inkludert i våre tjenester, og skaper grunnlaget for hvordan vi vil designe og tegne forslag til løsninger for ditt hjem. Her går vi nøye over alle deler av boligen din, fra gulv til tak. De aller fleste hjem har ventiler, rør eller kriker og kroker som kan gjøre innredning til en utfordrende oppgave. 

Vi har gjennom flere år opparbeidet oss kunnskap og erfaring med akkurat disse utfordringene, og ser enkelt gode løsninger som skaper en helhetlig følelse i rommet. Når du i tillegg har vært på omvisning i vårt showroom og kan visualisere de ulike løsningene, kommer vi frem til spennende og gode alternativer sammen. 

Vår prosess

Ferdig tegning og design

Etter endt befaring vil våre designere skape en 3D-visualisering av din bolig med løsninger vi sammen har kommet frem til. Dette er en trygghet for deg, fordi du enkelt kan se for deg ditt fremtidige hjem. Det er også viktig for oss slik at vi vet at vi har implementert løsninger du trives med, og kan være stolt av. På denne måten blir det heller ikke noen misforståelser. 

Våre interiørdesignere er også delaktige gjennom hele prosessen fra oppstart, tegning og ferdig løsning. Dermed er de alltid oppdatert på dine ønsker og ideer, og kan skape et godt resultat med en gang. 

Våre designere har lang erfaring i å tegne planløsninger som rommer alt fra skreddersydde løsninger på nøyaktige mål, og derfra lage en visuell fremstilling av alt fra små detaljer, gulvtepper, og belysning til større innredning som skap, bord og stoler. 

Vår prosess

Innredning og levering av interiør

Ønsker du at vi også skal levere en komplett løsning med møblement og interiør, gjør vi dette innenfor ditt budsjett. Utover selve prisnivået står vi også for en garanti i forhold til kvalitet og utførelse på hele prosjektet. Da slipper du å bekymre deg for feilaktige leveranser, dårlig kvalitet på varene, og møblement som ikke passer til dine mål. 

Våre dyktige møbelsnekkere kan lage innredning skreddersydd for dine mål, enten du ønsker en vegg dekt av bøker eller et klesskap som dekker hele soveromsveggen. Vi leverer også gjennom våre gode samarbeidspartnere alt fra gardiner til spennende tapeter, dekorvegg som harmoniserer med interiøret og flis eller parkett som skaper en helhetlig følelse. 

Lite utvalg av våre produkter

MENY

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

PRODUKTKATEGORIER

NYHETSBREV

Motta aktuelt fra Farnese