fb

Interiør og bolig design

Sammen forvandler vi din bolig til din drøm
Interiør og bolig design

FORVANDLING

For at vi skal kunne skape ditt drømmehjem, er det viktig for oss at vi blir godt kjent.
Derfor starter vi alle våre kundeforhold med en hyggelig samtale i vårt  showroom i Tønsberg. 

Her bruker vi tiden på å bli kjent med deg og din familie, deres hverdag, interesser, behov og drømmer. Lager dere mye mat? Er barna med på matlagingen? Ser dere på TV i sofaen, eller bruker dere tiden rundt spisebordet med gode samtaler og brettspill? Vi er rett og slett interessert i hvordan du bruker  boligen din. 

Vi kan tilby unike løsninger og skreddersydd innredning som passer din bolig. Dermed får du et sømløst resultat som ivaretar dine behov hele veien. For at din bolig skal oppfylle din drøm, må det også være funksjonelt. Derfor foreslår vi smarte løsninger som komplimenterer din hverdag. 

Hos oss skal det lønne seg for våre kunder å motta en helhetlig tjeneste. Hovedproduktet vårt er forslaget vi legger frem til deg,  men vi kan også være behjelpelig med prosjektering ved behov. For oss er det viktig at det skal være enkelt for kunden. Derfor legger vi til rette for at du slipper å måtte kontakte ulike leverandører da vi kan levere et fullstendig prosjekt. Takket være fantastiske samarbeidspartnere, kan vi levere dette til deg til en gunstig pris. 

Hytte og fritidsbolig

Forvandling av hytte eller fritidsbolig kan være krevende. Her er det andre hensyn å ta når det gjelder materialer og innredning. Dette er boliger som både brukes sjeldnere og som kan måtte tåle annen påkjenning enn din private bolig. 

Vi kjenner godt til disse utfordringene og kan bidra til å gi deg gode tips og råd når du skal i gang med et nytt prosjekt. Ønsker du en totalrenovering eller sette et mer personlig preg på hytten, vil det lønne seg å benytte seg av fagfolk som oss. Vi kan trygt manøvrere deg rundt fallgruvene mange går i når de tar arbeidet på egenhånd. 

Ønsker du å fornye møblementet på hytten, har vi et godt utvalg av møbler på lager, som du kan få levert omgående. På denne måten kan du skape et nytt uttrykk akkurat når du selv ønsker, og nyte en personlig og vakker hytte i mange år fremover. 

Kontor og næringslokale

Et spennende og inspirerende kontorlokale kan bidra til å spre god stemning og øke effektiviteten blant de ansatte. Har du tenkt over hvor stor forskjell et godt utvalg av grønne planter kan ha og si for omgivelsene? 

For mange bedrifter er også kontorlokalet et sted der de inviterer kunder og samarbeidspartnere på møter, og konferanser. Et gjennomført kontorlokale vil bidra til å skape et godt førsteinntrykk for nye kunder. 

En arbeidsplass skal også være et sted der de ansatte kan møtes og være sosiale, enten dette er i lunsjpausen eller den obligatoriske pausen klokken 14.00. Da kan det være hyggelig med en samlende og inkluderende lounge-avdeling, enten med en god sofa, eller noen fine stoler. 

Vi i Farnese foretrekker stoler som et samlepunkt. Gode lenestoler i flotte farger som står vendt mot hverandre i en sirkel åpner for samtaler og idemyldring, noe som igjen gagner våre kunder. 

Vår prosess

Innledende møte og omvisning

Når vi får en henvendelse fra deg, enten det er via telefon eller om du kommer på besøk til vårt showroom i Tønsberg, setter vi oss ned og kartlegger ditt prosjekt. Enten du kommer til oss med et ønske om å fornye hjemmekontoret, eller du skal flytte og ønsker en total forvandling av hele boligen, kan vi hjelpe deg med planleggingen. 

Under kartleggingen ønsker vi å bli bedre kjent med deg som skal bruke boligen. Hvilke egenskaper er viktigst for deg, hvilke deler av boligen bruker du oftest, og hva bruker du de til? Har du ofte gjester, kan det være en god ide og legge opp til sosiale løsninger både ved kjøkken, spisestue og stue.

Det er alltid lurt å ta med seg bilder, prospekt eller plantegninger av rommet eller boligen du ønsker å forvandle, slik at vi tidlig ser hva vi har å jobbe med. På denne måten får vi en mer effektiv prosess, noe som er lønnsomt for både deg og oss. 

Å etablere gode og åpne forhold allerede under første møte er viktig for oss. Dersom vi blir godt kjent med deg og dine behov kan vi skreddersy løsninger til din bolig, som du ikke engang visste at du ønsket deg. 

Når du besøker vårt showroom, vil vi også bruke god tid på å vise deg rundt i våre lokaler. Ved at du blir bedre kjent med produktene våre, og løsningene vi kan skape i ditt hjem, kan du enklere visualisere det i egen bolig når vi legger frem muligheter og ideer under befaringen. 

Vår prosess

Befaring i ditt hjem

Denne befaringen er alltid inkludert i våre tjenester, og skaper grunnlaget for hvordan vi vil designe og tegne forslag til løsninger for ditt hjem. Her går vi nøye over alle deler av boligen din, fra gulv til tak. De aller fleste hjem har ventiler, rør eller kriker og kroker som kan gjøre innredning til en utfordrende oppgave. 

Vi har gjennom flere år opparbeidet oss kunnskap og erfaring med akkurat disse utfordringene, og ser enkelt gode løsninger som skaper en helhetlig følelse i rommet. Når du i tillegg har vært på omvisning i vårt showroom og kan visualisere de ulike løsningene, kommer vi frem til spennende og gode alternativer sammen. 

Vår prosess

Ferdig tegning og design

Etter endt befaring vil våre designere skape en 3D-visualisering av din bolig med løsninger vi sammen har kommet frem til. Dette er en trygghet for deg, fordi du enkelt kan se for deg ditt fremtidige hjem. Det er også viktig for oss slik at vi vet at vi har implementert løsninger du trives med, og kan være stolt av. På denne måten blir det heller ikke noen misforståelser. 

Våre interiørdesignere er også delaktige gjennom hele prosessen fra oppstart, tegning og ferdig løsning. Dermed er de alltid oppdatert på dine ønsker og ideer, og kan skape et godt resultat med en gang. 

Våre designere har lang erfaring i å tegne planløsninger som rommer alt fra skreddersydde løsninger på nøyaktige mål, og derfra lage en visuell fremstilling av alt fra små detaljer, gulvtepper, og belysning til større innredning som skap, bord og stoler. 

Vår prosess

Innredning og levering av interiør

Ønsker du at vi også skal levere en komplett løsning med møblement og interiør, gjør vi dette innenfor ditt budsjett. Utover selve prisnivået står vi også for en garanti i forhold til kvalitet og utførelse på hele prosjektet. Da slipper du å bekymre deg for feilaktige leveranser, dårlig kvalitet på varene, og møblement som ikke passer til dine mål. 

Våre dyktige møbelsnekkere kan lage innredning skreddersydd for dine mål, enten du ønsker en vegg dekt av bøker eller et klesskap som dekker hele soveromsveggen. Vi leverer også gjennom våre gode samarbeidspartnere alt fra gardiner til spennende tapeter, dekorvegg som harmoniserer med interiøret og flis eller parkett som skaper en helhetlig følelse. 

Lite utvalg av våre produkter

MENY

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

PRODUKTKATEGORIER

NYHETSBREV

Motta aktuelt fra Farnese