fb

Møbelsnekker og verksted

Sammen forvandler vi din bolig til din drøm
Møbelsnekker og verksted

Skreddersydd innredning til ditt hjem

I samme lokale som du finner vårt spennende showroom, finner du også vårt eget møbelverksted. Her lages det innredning spesielt tilpasset dine mål. Dermed trenger du ikke være bekymret for at bokhyllen ikke passer inn i stua, eller at klesskapet på soverommet blir for kort.

Våre dyktige møbelsnekkere jobber med gode og kvalitetssikre materialer, som holder form og fasong i mange år. Her er det ingen standardløsninger, og alt blir tilpasset ditt hjem ned til minste millimeter. Alle våre kreative ideer blir vekket til live her på verkstedet, og det er nesten ingen grenser for hva vi kan få til.
De aller fleste hus har kriker og kroker der det virker umulig å møblere. Dette er ikke et problem for oss, eller våre møbelsnekkere. Det er ikke bare innredning og møbler vi kan tilvirke på vårt verksted. Her kan vi også sørge for at innredning i klesskap, kjøkkenskap eller baderomsmøbler fungerer optimalt for deg.

En rød tråd i interiøret er viktig for oss slik at vi kan skape et helhetlig hjem for deg. Dette betyr ofte at vi benytter mange av de samme materialene og fargene gjennom hele boligen. Sømløse overganger som gjør at rommene smelter sammen, gir en god atmosfære og et ryddig inntrykk av boligen.
Har du alltid drømt om et walk-in klesskap, kan vi hjelpe deg med å lage innredningen som best egner seg for ditt behov og bruk. Å utnytte plassen i din bolig er viktig for å få et funksjonelt hjem, og dette er vi spesialister på. Ønsker du å skjule tv’en din i veggen, lager vi smarte løsninger for dette også.

Vår prosess

Innledende møte og omvisning

Når vi får en henvendelse fra deg, enten det er via telefon eller om du kommer på besøk til vårt showroom i Tønsberg, setter vi oss ned og kartlegger ditt prosjekt. Enten du kommer til oss med et ønske om å fornye hjemmekontoret, eller du skal flytte og ønsker en total forvandling av hele boligen, kan vi hjelpe deg med planleggingen. 

Under kartleggingen ønsker vi å bli bedre kjent med deg som skal bruke boligen. Hvilke egenskaper er viktigst for deg, hvilke deler av boligen bruker du oftest, og hva bruker du de til? Har du ofte gjester, kan det være en god ide og legge opp til sosiale løsninger både ved kjøkken, spisestue og stue.

Det er alltid lurt å ta med seg bilder, prospekt eller plantegninger av rommet eller boligen du ønsker å forvandle, slik at vi tidlig ser hva vi har å jobbe med. På denne måten får vi en mer effektiv prosess, noe som er lønnsomt for både deg og oss. 

Å etablere gode og åpne forhold allerede under første møte er viktig for oss. Dersom vi blir godt kjent med deg og dine behov kan vi skreddersy løsninger til din bolig, som du ikke engang visste at du ønsket deg. 

Når du besøker vårt showroom, vil vi også bruke god tid på å vise deg rundt i våre lokaler. Ved at du blir bedre kjent med produktene våre, og løsningene vi kan skape i ditt hjem, kan du enklere visualisere det i egen bolig når vi legger frem muligheter og ideer under befaringen. 

Vår prosess

Befaring i ditt hjem

Denne befaringen er alltid inkludert i våre tjenester, og skaper grunnlaget for hvordan vi vil designe og tegne forslag til løsninger for ditt hjem. Her går vi nøye over alle deler av boligen din, fra gulv til tak. De aller fleste hjem har ventiler, rør eller kriker og kroker som kan gjøre innredning til en utfordrende oppgave. 

Vi har gjennom flere år opparbeidet oss kunnskap og erfaring med akkurat disse utfordringene, og ser enkelt gode løsninger som skaper en helhetlig følelse i rommet. Når du i tillegg har vært på omvisning i vårt showroom og kan visualisere de ulike løsningene, kommer vi frem til spennende og gode alternativer sammen. 

Vår prosess

Ferdig tegning og design

Etter endt befaring vil våre designere skape en 3D-visualisering av din bolig med løsninger vi sammen har kommet frem til. Dette er en trygghet for deg, fordi du enkelt kan se for deg ditt fremtidige hjem. Det er også viktig for oss slik at vi vet at vi har implementert løsninger du trives med, og kan være stolt av. På denne måten blir det heller ikke noen misforståelser. 

Våre interiørdesignere er også delaktige gjennom hele prosessen fra oppstart, tegning og ferdig løsning. Dermed er de alltid oppdatert på dine ønsker og ideer, og kan skape et godt resultat med en gang. 

Våre designere har lang erfaring i å tegne planløsninger som rommer alt fra skreddersydde løsninger på nøyaktige mål, og derfra lage en visuell fremstilling av alt fra små detaljer, gulvtepper, og belysning til større innredning som skap, bord og stoler. 

Vår prosess

Innredning og levering av interiør

Ønsker du at vi også skal levere en komplett løsning med møblement og interiør, gjør vi dette innenfor ditt budsjett. Utover selve prisnivået står vi også for en garanti i forhold til kvalitet og utførelse på hele prosjektet. Da slipper du å bekymre deg for feilaktige leveranser, dårlig kvalitet på varene, og møblement som ikke passer til dine mål. 

Våre dyktige møbelsnekkere kan lage innredning skreddersydd for dine mål, enten du ønsker en vegg dekt av bøker eller et klesskap som dekker hele soveromsveggen. Vi leverer også gjennom våre gode samarbeidspartnere alt fra gardiner til spennende tapeter, dekorvegg som harmoniserer med interiøret og flis eller parkett som skaper en helhetlig følelse. 

Lite utvalg av våre produkter

MENY

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

PRODUKTKATEGORIER

NYHETSBREV

Motta aktuelt fra Farnese